TRENDKÖVETŐ LIVE KURZUSOK

Minnie Szerelme

A legszebb Valentin-napi köröm

2022. február 5. (szombat) 10:00

2 órás live előadás

2022-ben is folytatjuk a Trendkövető Live sorozatot, ráadásul az idei első kurzuson az egyik legnehezebb technikával fogunk dolgozni: fehér, francia végű körmöt építünk, méghozzá a Valentin-naphoz tökéletesen passzoló díszítéssel.

A kb. 120 perces kurzus ismét interaktív lesz Youtube csatornánom keresztül, és minden felmerülő kérdésedre igyekszem gyorsan válaszolni. Érdemes regisztrálnod, hiszen ezt a kurzust is visszanézheted, a live után 1 hétig garantáltan. Sőt, egy teljesen új ajándékvideót is küldeni fogok Neked, amelyből megtudhatod, hogyan készíts szuper díszítést a 2022-es év trendszínével 😊

AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉS KEZDETE:
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Add to My Calendar 2022-02-05 10:00:00 2022-02-05 13:30:00 Europe/Budapest TRENDKÖVETŐ LIVE KURZUSOK Minnie Szerelme – A legszebb Valentin-napi köröm Élő online közvetítés Sikari Edina info@mprx.com

RÓLAM

Sikari Edina

műkörömépítő szakoktató, többszörös nemzetközi aranyérmes bajnok

 

Bemutatkozom

Minnie Szerelme

A képzés programja:

A köröm előkészítésének helyes lépései

Tökéletes, résmentes sablonillesztés kocka formához

A fehér, francia köröm építésének lépései

Helyes felületreszelési technika

Valentin-napi díszítés: fessük meg Minnie szerelmét, vagyis Mickey egeret 😊

Ezért válaszd díjmentes live kurzusaimat

Trendkövető

Minden előadáson aktuális trendekkel foglalkozunk, a Ti igényeitek szerint – hogy a legjobbat nyújthassátok vendégeiteknek.

Gyakorlatias

Közvetlen közelről láthatsz teljes munkafolyamatokat, lépésről-lépésre. Csak a gyakorlatot mutatom, vágatlanul, ahogyan a szalonban is csinálnánk.

Kényelmes

Hétvégén tartjuk az előadásokat, mert így otthonról is élőben követheted a videókat, ráadásul kérdezhetsz is közben. Ha pedig valamiért lemaradnál, semmi gond, regisztrációddal a kurzust követően még 1 hétig visszanézheted a teljes felvételt.

4 in 1

Iratkozz fel erre a kurzusra, és kapsz további két ajándékvideót, valamint egy ingyenes tagságot hamarosan induló online akadémiámra.
Ha már követed Faceook oldalamat és Youtube csatornámat, nemsokára bővebb információkat is küldök Neked erről, és a további live kurzusokról.

Tanítványaim mondták

Ha kicsit is bizonytalan vagy magadban, vagy csak fejlődni szeretnél, tiszta szívből ajánlom Edina képzéseit. Türelmes, segítőkész, szívvel lélekkel adja át minden tudását.

Rafajné Zsabka Kitti

A képzéseken mindent érthetően, tisztán magyaráz el és olyan dolgokra is kitér, ami a későbbiekben is felhasználható, vagy akár egy jó tipp a hétköznapi szalonmunkában is.

Magyar Mirtill

A vele eltöltött órákban egyszerre van jelen a tudás és a jókedv! Örömmel veszek részt bármilyen Sikari Edinás továbbképzésen a továbbiakban is, hiszen garantált a sikerélmény!

Galambos Nikoletta

Edina rám motiváló hatással van, így ajánlom mindenkinek, aki bizonytalan a tudásában, fejlődni szeretne, vagy csak egy kis inspirációra vágyik.

Viosz Bernadett

location-icon

ESEMÉNY FELVÉTELE

Menedzser Praxis kft. oktatóterme

Nagy Lajos király útja 127.

Budapest

2022. február 05. (szombat) 10:00

email-icon

KAPCSOLAT

sikarinails@mprx.hu

+36 1 880 76 00

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT

Jelentkezőinket értesítjük az előadás élő eléréséről, a regisztráláskor megadott elérhetőségeiken.

Szeretnénk, ha levelünk mindenképp eljutna Hozzád, így javasoljuk, ellenőrizd megadott e-mail fiókod spam, vagy promóciók mappáját is, és add hozzá a küldő e-mail címet címjegyzékedhez. Az élő közvetítés linkjét mobilodra küldjük, ha nem kapod meg e-mailen, ezért pontos telefonszámot is adjál meg a regisztráláskor!

back to top